Musta Kavio on hevos- ja ratsastustarvikkeiden myymälä ja verkkokauppa Porvoossa. Tavoitteenamme on sekä hevosen hyvinvointi, että omistajan tyytyväisyys. Valikoimamme muodostuu laadukkaista ja toimivista tuotteista, joihin myös itse uskomme ja luotamme. Pyrimme myös pitämään hintatasoa kilpailukykyisenä.

Aloitimme vuonna 2022 pienimuotoisena verkkokauppana. Halusimme tarjota luonnonmukaisia ja tehokkaita hevosten hoitotuotteita myös muille. Kaikki sai siis alkunsa englantilaisista Farriers Equine Care tuotteista, joissa luonto ja pitkät perinteet kohtaavat. Farriers Equine Carelta löytyy tuotteita erilaisiin iho- ja kavio-ongelmiin sekä erinomaisia hoitotuotteita erityisesti ”tupsujaloille”, jotka ovat lähellä sydäntämme.

Melko nopeasti laajensimme valikoimaa kattamaan myös luonnollista nahanhoitoa. Belpo Leather Care on belgialainen perheyritys, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1928.

Vuonna 2023 meille tarjoutui mahdollisuus jatkaa Eggersmann rehujen maahantuojana. Tämän päätöksen mukana syntyi myös idea omasta myymälästä. Meidän valikoimaamme kuuluu yllä mainittujen brändien lisäksi myös mm Premier Equine, Shires Equestrian, Waldhausen, Horka ja K9 Horse. Valikoiman suhteen saa mielellään esittää toivomuksia.

Eggersmann täys- ja täydennysrehuista pidämme pientä varastoa suosituimmista tuotteista. Jos haluamasi tuotetta ei löydy myymälästämme, niin se tilataan sinulle. Teemme säännöllisesti rehutilauksia Saksaan.

Musta Kavio on kotimainen yritys, joiden perustajat ovat me, Marika ja Kristian. Haluamme että meille on helppo tulla ja tarjoamme aina henkilökohtaisen asiakaspalvelun. Olemme molemmat olleet aktiivisia hevosharrastajia nuoruudesta asti. Meitä yhdistää rakkaus hevosiin ja eläimiin.